06706011944 info@partyshark.hu

Mi kell egy esküvőhöz technikailag, hogy tökéletes legyen?

Megérkezés, információ, tájékozódás

Selfie fal, információs reklámfal, hogy a vendégek tudják, hogy jó helyen járnak. A vendégek messziről látják, hogy jó helyen járnak.

Ceremónia hangosítás

Megfelelő méretű hangfalak állványon, általában inkább pici legyen, rádiós mikrofonok, fehér vagy fekete mikrofonállványok.
Drónnal készített csoportkép, 120 főt már elég nehéz ráimátkozni egy fotóra.

Vacsora elött

Képek vetítése projetorral, vetítővászonra, 2,4 méter X 2,4 méter maximum.
Falra vagy padlóra vetített csak a Ti részetekre gyártott kivetítés speciális vetítővel, vagy projektorral. Nevetekkel és dátummal ellátott egyedi fényeffekt.

Nyitó tánc

Tánc a  felhők közt effekt, hangulatvilágítás. Nem villódzó minimális gyenge minőségű lámpák, hanem szuper ledes nagyerejű variálható fénytechnika. A legtöbb pár azért próbál minimál fénytechnikát rendelni, mert tudja, hogy a kevesebb néha több…., de nem a Ti nagy napotokon. Egy nagy termet hangulatosra teremteni, hogy a vendégség kényelmesen érezze magát! Én utálom, ha neon lámpa fénybe bulizik a tömeg….

A buli

A DJ pultot és a mögötte levő “anarhiát” el kell tüntetni! A pultnak szintén bele kell passzolnia a helységbe, a fénytechnikai dolgokat átgondoltan kell elhelyezni. A tánctér a lényeg, hisz egész éjjel ott lesz mindenki, de máshol sem lehet sötét. Erre a célra vannak a falfestő lámpáink.